(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
VPS Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2019
VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

SIIVOOJA

Etsimme siivousalan asiakasyritykselle aikaisempaa kokemusta omaavia siivoajia Oulun seudulle. Kesän ajaksi tarjolla täysipäiväistä työtä. Mahdollisuus myös keikkatyöhön kauttammme.

Etsimämme henkilö on ahkera, reipas, vastuuntuntoinen ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevä. Siivouskohteita ovat mm. yritykset (toimistot, myymälät, tuotantotilat), ja taloyhtiöt. Kokemus muuttosiivouksista, ikkunoiden pesusta ja lattioiden vahauksista ovat eduksesi. Työssä edellytetään henkilöauton ajokorttia, oma auto plussaa.

Jos koet olevamme etsimämme henkilö ja sinulla on aito kiinnostus siivoustyötä kohtaan, käy täyttämässä hakemus sivuillamme www.vps.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä arkisin klo 9-15 Martti Heikkilä P. 0400 814 628