(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2019

Kaipaatko pientä lisätienestiä? Tykkäätkö tarkkuutta ja huolellisuutta vaativasta työstä? Tervetuloa Personalhusetille!

Haemme nyt pikaisesti tarvittaessa töihin kutsuttavaa SIIVOOJAA Kolariin.

Tarvitsemme sinua vakituisen työntekijän lomien tuurauksiin nyt keväällä ja kesällä. Pystymme sopimaan loma-ajat sinun toiveitasi kuunnellen. Työtehtäväsi tulee olemaan ylläpitosiivousta maanantaista perjantaihin 15h/viikossa. Kohteet sijaitsevat ihan Kolarin kylällä. Olemme joustavia työaikojen suhteen ja kuulemme mielellämme, mikä olisi sinulle paras työaika. Oli se sitten aamulla tai illalla.

Arvostamme siivoustyön kokemusta, mutta sitäkin tärkeämpää meille on reippaus, oma-aloitteisuus ja vastuuntuntoisuus. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.personalhuset.fi. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja arkisin klo. 8-16 antaa Jennika Puominen 050 509 7304 tai jennika.puominen@personalhuset-sg.com.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi


Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi