(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2019

L&T:llä siivoustyö on liikkuvaa ja monipuolista. Haemme nyt tiimiimme uutta reipasta

 

SIIVOOJAA 

 

vakituiseen osa-aikaiseen työsuhteeseen Tornioon. Huolehdit asiakaskohteemme tilojen siivouksesta reippaalla asiakaspalveluasenteella. Olet tiimin luottopakkina mukana peruspesuissa ja tuuraat siellä, missä tuuraajaa milloinkin tarvitaan. Työtä tehdään noin 12h/vko.

 

Tässä tehtävässä siivouskokemus ja alan koulutus katsotaan eduksi, mutta reipas työskentelyote ja halu oppia ovat niitäkin tärkeämpiä! Työ on itsenäistä ja vastuullista, joten motivaation siivoustyöhön tulee olla kohdallaan! Työn suorittaminen vaatii B-ajokortin sekä työturvallisuuskortin, sillä asiakaskohteemme sijaitsee tehdasalueella. 

 

Tarjoamme vakituisen työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi!  

 

Oletko hakemamme siivooja? Jos kolahti kohdilleen, hae paikkaa mahdollisimman pian. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi . Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan kotisivujemme kautta saapuneet hakemukset eli emme huomioi sähköpostitse lähettettyjä hakemuksia.