(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2019

Me ISS:llä varmistamme aina siivouspalvelun laatutason, tehokkaan aikataulun, viihtyisyyden ja luotettavan palvelun tuoman turvallisuuden.


Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykenevää SIIVOOJAA tiimiimme Vaasaan.


Siivoojan tehtävässä vastaat asiakaskohteemme tuotantotilojen ylläpitosiivouksesta koneellisesti. Työaika sijoittuu klo 12-22 välille maanantaisin, tiistaisin, keskiviikkoisin ja lauantaisin asiakaskohteemme tarpeen mukaisesti. Työtunteja kertyy 5 päivässä ja 25 tuntia viikossa. Työsuhde on vakituinen ja osa-aikainen.


Tehtävässä tarvitaan tehtävään soveltuva tutkinto, kokemusta siivouskoneista ja työturvallisuuskorttia. Viihdyt tehtävässä jos olet vastuuntuntoinen ja oma-aloitteinen. Joustavuus työajoissa ja positiivinen asenne työntekoon auttavat tehtävässä menestyksekkäästi suoriutumisessa.


Tarjoamme sinulle vauhdikkaan työympäristön ja kansainvälisen yrityksen tuen urasi jokaisessa vaiheessa.


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 17.3.2019, mutta paikka täytetään heti etsimämme henkilön löydyttyä.


ISS Palvelut on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Työntekijöillämme on päivittäin yli 200 000 asiakaskohtaamista, jotka he hoitavat aidolla palveluasenteella, "Service with a Human Touch". Asiakaslähtöisen palvelukokemuksen lisäksi koko toimintamme pohjana on vahva työturvallisuusasenne. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme pääsee terveenä kotiin joka ikinen päivä.