(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2019

Eikö työ näyttöpäätteen ääressä kiinnosta? Tule meille tekemään liikkuvaa työtä!

 

Etsimme nyt reippaaseen tiimiimme Sastamalaan

 

SIIVOOJAA

 

vakituiseen osa-aikaiseen työhön. Tässä tehtävässä huolehdit markettikohteen siisteydestä käyttämällä yhdistelmäkonetta sekä pidät asiakaskohteemme yleiset tilat siistissä kunnossa. Töitä tehdään kuutena aamuna viikossa klo 6-9:30.

 

Emme vaadi alan koulutusta tai kymmenien vuosien työkokemusta, vaan puhtaasti reippautta, luotettavuutta ja kiinnostusta siivoustyöhön! Ilon ja hymyn tuominen työyhteisöön ja työhön ovat ehdottomasti plussaa! Sinulta löytyy siivoussilmää ja taitoa nähdä asiat myös asiakkaan näkökulmasta.

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen!

 

Kiinnostuitko? Älä epäröi, vaan täytä hakemuksesi nettisivujemme kautta heti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi

 

Millaista on siivoustyö L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!

https://www.youtube.com/watch?v=keMPiADP_GI&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=PCOCwf6PdQc