(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2019

Oletko sinä hakemamme

SIIVOOJA

kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen Espoon Lakiston alueelle? Tässä tehtävässä työskentelet asiakaskohteessamme, jossa on eri rakennuksia jonka tilojen puhtaudesta huolehdit. Työtunteja on 37,5 h/vkossa.

Tämän päivän siivooja on palvelualan moniosaaja, jonka näpeissä pysyy niin lattiankuivain kuin älypuhelinkin. Tässä työssä pääset harjaantumaan asiakaskohtaamisten mestariksi sekä samalla kierrätyslähettilääksi.

 Sinulta luonnistuu niin asiakaspalvelu kuin kierrätysneuvonta. Työkavereinasi ovat osaavat kollegat, älypuhelin ja siivousrobotti.

Toivomme sinulta aikaisempaa siivouskokemusta, mutta halu oppia on se, mitä arvostamme eniten. Lisäksi edellytämme joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle. Tehtävässä kohtaat vaihtelevia asiakaspalvelutilanteita, joten odotamme sinulta riittävää suomen kielen taitoa.

Palkkaus tehtävässä on KIPA tes 3 mukaan.
Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään jos on kiinnostusta edetä vaativampiin tehtäviin.
HUOM! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin. Tutustu samalla henkilöstöetuihimme ja L&T:n monipuoliseen toimintaan muutenkin, saatat yllättyä!