(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2019
Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä?

Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykenevää SIIVOOJAA asiakaskohteeseemme Helsingin Kruununhakaan.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. Meillä vastaat asiakaskohteidemme ylläpitosiivouksesta maanalaisissa tiloissa. Työaika sijoittuu tehtäväksi arkisin klo 6-14 välillä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen. 

Edellytämme aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä vähintään kahden vuoden ajalta sekä kiinteistö- ja puhdistuspalvelualan ammattitutkintoa. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Työturvallisuuskortin katsomme eduksesi sekä kokemuksen erikoistilojen siivouksesta. Tehtävään valitulle tullaan tekemään perusmuotoinen turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on edellytys työsuhteelle. 

Tarjoamme sinulle paikan ammattilaisten joukossa, joilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita mielenkiintoisissa asiakaskohteissamme.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 8.3.2019 ja työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -