(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2019

Hei Sinä, joka kaipaat työltäsi aktiivisuutta ja jännitystä! Lue tämä tarkemmin.

Etsimme Lietoon reipasta

SIIVOOJAA

kokoaikaiseen työhön. Työ sisältää logistiikkakeskuksen ja sen tuotanto-, toimisto- ja sosiaalitilojen siivousta. Töitä tehdään 37,5h viikossa, pääsääntöisesti klo 6 alkaen. Päivien pituudet vaihtelevat muina päivinä, mutta perjantaisin pääset aiemmin viikonlopun viettoon! Tehtävä on määräaikainen sijaisuus päättyen 20.8.2019.

 Aikaisempi kokemus siivoustyöstä tai laitonhuoltajan tutkinto ovat bonusta, mutta oikea asenne ja motivaatio ovat ratkaisevia tekijöitä! Kohteessa on korkeita kulkusiltoja, joten tehtävä sopii parhaiten korkeista paikoista adrenaliiniryöpyn saaville. Olisi mahtavaa, mikäli teet työtäsi hymyillen ja ymmärrät asiakaspalvelun merkityksen!

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on fyysistä, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä! Mikäli kaipaat lisätietoja tehtävistämme, niitä saat osoitteesta rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että emme valitettavasti vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Millaista on siivoustyö L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!
https://www.youtube.com/watch?v=keMPiADP_GI&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=PCOCwf6PdQc