(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019

L&T:llä siivoustyö on liikkuvaa ja monipuolista!

Haemme nyt tiimiimme uutta reipasta

SIIVOOJAA

vakituiseen osa-aikatyöhön Hyvinkäälle. Tässä tehtävässä huolehdit terveydenhuollon kohteemme siivouksesta reippaalla asiakaspalveluasenteella. Töitä tehdään arki-iltaisin klo 15-20 välillä. Töitä on tarjolla yhteensä noin 24 tuntia viikossa. Myöhemmin on mahdollista saada myös lisätunteja halutessaan!

Tässä tehtävässä siivouskokemus ja alan koulutus katsotaan eduksi, mutta reipas työskentelyote ja halu oppia ovat niitäkin tärkeämpiä! Työ on itsenäistä ja vastuullista, joten motivaation siivoustyöhön tulee olla kohdallaan! Arvoastamme lisäksi kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja hyvää palveluasennetta. Toivomme kohtuullista suomen kielen taitoa, jotta voimme huolehtia työturvallisuudesta asiakkaan ohjeiden mukaisesti.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen!

Kiinnostuitko? Älä epäröi, vaan täytä hakemuksesi heti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi

Millaista on siivoustyö L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!
https://www.youtube.com/watch?v=keMPiADP_GI&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=PCOCwf6PdQc