(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019

L&T:llä siivoustyö on paljon muutakin, mitä ehkä kuvittelet. Etsimme tiimiimme reippaita ja toimeentarttuvia

SIIVOOJIA

osa-aikaiseen työhön Savonlinnaan. Etsimme siivoojia sekä aamu-, ilta-, että viikonloppuvuoroihin. Aamuvuoroissa huolehditaan asiakaskohteemme myymälätilojen ylläpitosiivouksesta klo 5.00 alkaen. Työtunteja aamuvuorossa on 3-5 h päivässä maanantaista lauantaihin. Iltatyönä huolehditaan elintarviketiskin puhtaanapidosta ja työtä tehdään maanantaista lauantaihin 2-3 h illassa, lauantaisin työvuoro on pidempi. Kerrothan hakemuksessasi, mikäli sinulla on toiveita työaikojen suhteen.

Edellytämme työntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja valmiuksia toimia itseohjautuvasti. Aikaisempi työkokemus ja hyvä siivoussilmä ovat plussaa, mutta näissä hommissa asenne ja motivaatio ratkaisevat!

Tarjoamme monipuolisen työn osana mukavaa työporukkaa sekä kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön. Saat käyttöösi myös modernit laitteet, jotka ovat tukenasi työnteossa.

Hae paikkaa osoitteessa www.lt.fi/toihin. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi

Millaista siivoustyö on L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!

https://www.youtube.com/watch?v=keMPiADP_GI&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=PCOCwf6PdQc