(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2019
Oletko sinä uusin tulokkaamme ISS:n siivouspalveluissa?


Haemme nyt SIIVOOJAA Muonion seudulle.


Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous eri asiakaskohteissa. Työaika sijoittuu tehtäväksi välillä ma-su 6-18. Työtunteja kertyy vaihtelevasti, ja voit sovittaa työn helposti muun työn tai vaikka opiskelujen ohelle. Työsuhde on tarvittaessa töihin kutsuttava ja toistaiseksi voimassaoleva.


Asenne työtä kohtaan on aikaisempaa siivouskokemusta ja -koulutusta tärkeämpää, sillä saat hyvän perehdytyksen työtehtäviisi. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa sekä iloista palveluasennetta. Valitulle henkilölle tullaan teettämään turvallisuusselvitys, joka on hyväksyttynä edellytys työsopimukselle.


Tavoitteenamme on varmistaa puhdas ja turvallinen työpaikka, jossa ihmiset viihtyvät ja voivat hyvin. Siivous ISS Palveluilla on asiakaspalvelua, ja asiakaspalveluhenkiset siivoojamme ovat tärkein voimavaramme – he puhaltavat palvelun henkiin.  Tarjoamme sinulle elämäntilanteeseesi sopivaa työtä ja mahdollisuuden kouluttautua alan asiantuntijaksi. Pääset mukaan tiimiin, jossa kannustamme toisiamme jatkuvasti parempiin suorituksiin. 


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi  ja tule kanssamme tekemään ISS Palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 18.1.2019.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -