(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
VPS Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2019
VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

SIIVOOJA

Etsimme siivousalan asiakasyritykselle siivoajia Oulun seudulle. Toivomme, että sinulla on jo kokemusta alalta. Olet ahkera, reipas, vastuuntuntoinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Siivouskohteita ovat mm. kodit, yritykset (toimistot, myymälät, tuotantotilat), taloyhtiöt ja rakennustyömaat. Kokemus muuttosiivouksista, ikkunoiden pesusta ja lattioiden vahauksista on eduksesi. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat eduksi, mutta ne eivät ole välttämättömiä.

Jos koet olevamme etsimämme henkilö ja sinulla on aito kiinnostus siivoustyötä kohtaan, käy täyttämässä hakemus sivuillamme www.vps.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.