(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2019

Kaipaatko työltäsi itsenäisyyttä ja aktiivisuutta? Tutustu tähän tehtävään tarkemmin!

Etsimme Salon alueen reippaaseen tiimiimme

KIERTÄVÄÄ SIIVOOJAA

kokoaikaiseen ja vakituiseen työhön. Tässä tehtävässä työskentelet alueen luottopakkina, joka ottaa homman haltuun siellä missä milloinkin tarvitaan. Sinulla ei siis ole omaa vakituista työmaata, vaan liikut ympäri ämpäri Salon seutua paikaten sairas- ja vuosilomapoissaoloja sekä palvellen asiakkaita tehden heidän tilamiaan keikkatöitä. Asiakaspalvelu on tässä työssä tärkein tehtäväsi! Töitä tehdään 37,5h viikossa, mutta työaika vaihtelee niin aamu- ja iltavuoroista satunnaisiin viikonloppuvuoroihin.

Edellytämme työntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja valmiuksia toimia itseohjautuvasti. Aikaisempi työkokemus ja hyvä siivoussilmä ovat plussaa, mutta näissä hommissa asenne ja motivaatio ratkaisevat! Tehtävään vaaditaan B-ajokorttia. Oman auton käyttömahdollisuus, hygieniapassi sekä työturvallisuuskortti katsotaan eduiksi.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä! Mikäli kaipaat lisätietoja tehtävistämme, niitä saat osoitteesta rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että emme valitettavasti vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Millaista on siivoustyö L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!
https://www.youtube.com/watch?v=keMPiADP_GI&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=PCOCwf6PdQc