(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019

Eikö työ näyttöpäätteen ääressä kiinnosta? Tule meille tekemään liikkuvaa työtä!

Etsimme nyt Turun tiimiimme iloista ja reipasta

SIIVOOJAA

vakituiseen osa-aikatyöhön. Tässä tehtävässä huolehdit kauppakeskuksen aamusiivouksesta, johon sisältyy päältäajettavan yhdistelmäkoneen käyttöä. Aamuisin kohteessa on paikalla muitakin siivoojia, joten yksin töitä ei tarvitse tehdä! Työvuorot sijoittuvat arkiaamuihin klo 6:00-9:00. Mikäli halukkuutta ja intoa lisätöihin löytyy, on kauppakeskuksen aamusiivoukseen mahdollista yhdistää maanantaisin ja perjantaisin myymäläsiivousta (3h/kerta) tai logistiikkaterminaalin siivousta arkisin (13h/vko). Kerrothan hakemuksessasi paljonko juuri sinä haluiaisit tehdä töitä!

Edellytämme työntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja valmiuksia toimia itseohjautuvasti. Aikaisempi työkokemus ja hyvä siivoussilmä ovat plussaa, mutta näissä hommissa positiivinen asenne ja motivaatio ratkaisevat! Työhön tarvitaan omaa autoa. Joustavuus ja pelisilmä muuttuville tilanteille ovat ehdotonta plussaa tässä tehtävässä!

Tarjoamme monipuolisen työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen!

Mikäli kiinnostuit, hae paikkaa osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävistämme saat tarvittaessa sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että emme valitettavasti vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Millaista siivoustyö on L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!
https://www.youtube.com/watch?v=keMPiADP_GI&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=PCOCwf6PdQc