(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2018

Etsimme nyt SIIVOOJAA  sijaisuuteen Sodankylään.


Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous eri asiakaskohteissamme. Työaika sijoittuu tehtäväksi arkisin klo 6-14 välillä 37,5 tuntia viikossa. Työsuhde on määräaikainen ja päättyy 31.12.2018.


Toivomme, että sinulta löytyisi jo hieman siivouskokemusta, mutta et tarvitse pitkää CV luetteloa tai alan koulutusta, sillä perehdytämme sinut tehtäviisi. Tärkeintä meille on positiivinen asenne työn tekoon. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa, asiakaspalvelualttiutta sekä suomen kielen taitoa.


Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 13.11.2018. Työ alkaa 19.11.2018.ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com , www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -