(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2018

Oletko esimerkiksi opiskelija ja kaipaisit joulun ajalle töitä? No meiltä niitä löytyy!

Etsimme nyt reipasta ja iloista

SIIVOOJAA

Turkuun määräaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävään kuuluu kauppakeskuksen siivousta joulun sesonkiajan, eli noin 12.12.2018-6.1.2019. Työtä on tarjolla noin 30 tuntia viikossa, mutta niitä voi olla tarjolla vaihtelevasti enemmänkin. Töitä on tarjolla viikon jokaisena päivänä ja työvuorot sijoittuvat klo 11-20 välille. Mikäli intoa ja kiinnostusta riittää, työtä on mahdollisuus jatkaa tammikuun puolella esimerkiksi tarvittaessa töihin kutsuttavana.

Emme vaadi alan koulutusta tai kymmenien vuosien työkokemusta, vaan puhtaasti reippautta, luotettavuutta ja kiinnostusta siivoustyöhön! Työturvallisuuskortti, ajokortti ja ajoneuvon käyttömahdollisuus katsotaan eduiksi, mutta eivät ole vaadittuja tehtävään. Ilon ja hymyn tuominen työyhteisöön ja työhön ovat ehdottomasti plussaa!

Me puolestaan tarjoamme sinulle työpaikan kotimaisessa yrityksessä ja mahdollisuuden kehittää taitojasi. Tämän lisäksi töissämme käytetään nykyaikaisia työvälineitä, esimerkiksi työtä helpottavia mobiilisovelluksia. Eikä tässä vielä kaikki! Tarjoamme monipuolisen työn osana hyvää työporukkaa sekä kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön.

Mikäli olet siivoustöistä kiinnostunut, lähetä hakemus osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/tyopaikat. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikat heti kun sopivia hakijoita löydämme. Lisätietoja saat kätevimmin osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi

Millaista on siivoustyö L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!
https://www.youtube.com/watch?v=keMPiADP_GI&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=PCOCwf6PdQc