(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2018

L&T:llä siivoustyö on liikkuvaa ja monipuolista!

Haemme nyt iloiseen tiimiimme kahta reipasta    

SIIVOOJAA  

vakituiseen työsuhteeseen Poriin. Huolehdit eri asiakaskohteidemme tilojen siivouksesta reippaalla asiakaspalveluasenteella. Kohteina tässä tehtävässä on kouluja, toimistoja sekä myymälöitä. Toinen tehtävistä sijoittuu säännöllisiin vakiokohteisiin, joissa työtä tehdään arkisin klo 6-13 ja toinen työ on keikkaluontoista, jolloin töitä tehdään maanantaista lauantaihin aamu- ja iltavuoroissa. Määrittelethän käytettävyytesi mahdollisimman hyvin hakemuksessasi. Molemmissa tehtävissä töitä on tarjolla 35 tuntia per viikko.

Näissä tehtävissä siivouskokemus ja alan koulutus katsotaan eduksi, mutta reipas työskentelyote ja halu oppia ovat niitäkin tärkeämpiä! Työ on itsenäistä ja vastuullista, joten motivaation siivoustyöhön tulee olla kohdallaan! Arvoastamme lisäksi kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja hyvää palveluasennetta. Eri kohteiden välillä liikutaan työpäivän aikana, joten B-kortti ja oma auto katsotaan eduksi. Tehtäviin edellytetään myös suomen kielen taitoa.

Me puolestaan tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan kotimaisessa yrityksessä ja mahdollisuuden kehittää taitojasi. Tämän lisäksi töissämme käytetään nykyaikaisia työvälineitä, esimerkiksi työtä helpottavia mobiilisovelluksia. Eikä tässä vielä kaikki! Tarjoamme monipuolisen työn osana hyvää työporukkaa sekä kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön. Sinulla on mahdollisuus myös kouluttautua samalla ammattiin – voit halutessasi suorittaa toimitilahuoltajan tutkinnon osan tai vaikka koko tutkinnon oppisopimuksella työn ohessa!

Oletko hakemamme siivooja? Jos kolahti kohdilleen, hae paikkaa 26.8.2018 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakemuksen mahdollisimman pian. Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä palveluesimies Kaija Kulmalalta puh. 050 385 1332 tai kaija.kulmala@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan kotisivujemme kautta saapuneet hakemukset.