(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2018

Etsitkö monipuolista ja aktiivista työtä? Tutustu tähän tehtävään!

Etsimme Forssan alueelle uutta reipasta

SIIVOOJAA

vakituiseen työsuhteeseen. Tässä tehtävässä työskentelet alueen luottopakkina, joka auttaa siellä missä milloinkin tarvitaan. Sinulla ei siis ole omaa vakituista työmaata, vaan liikut päivittäin ympäri Forssaa ja sen lähialueita paikaten mm. sairas- ja lomapoissaoloja eri kohteissa. Tehtäviin sisältyy ylläpito- ja perussiivousta niin toimisto- kuin teollisuuskohteissammekin. Työvuorot sijoittuvat niin aamuun, iltaan kuin viikonloppuunkin. Töitä on kuitenkin joka viikko tarjolla täydet 37,5h/vko!

Aikaisempi työkokemus siivousalalta on plussaa, mutta työ on erittäin itsenäistä, joten motivaatio ja oma-aloitteisuus ovat kokemusta tärkeämpiä. Luotettava pitää toki myös olla ja kykenevä sietämään muutoksia työviikon aikana. Tässä työssä et varmasti pääse tylsistymään, sillä jokainen päivä on erilainen! Ajokortti ja suomen kielen perusosaaminen tehtävään vaaditaan.

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja vastuihisi, sekä luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään jos on kiinnostusta edetä vaativampiin tehtäviin. Tarjoamme monipuolisen ja liikkuvan työn osana hyvää työporukkaa!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemus osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/tyopaikat. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan heti kun sopivan hakijan löydyttyä. Lisätietoja saat kätevimmin osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi