(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2018

Hei Sinä, joka etsit itsenäistä ja aktiivista työtä!

Etsimme nyt Turun alueelle iloiseen ja reippaaseen tiimiimme

SIIVOOJAA

vakituiseen työsuhteeseen. Tässä tehtävässä työskentelet Littoisissa sijaitsevassa palvelukodissa siivoten asukkaiden huoneita sekä yleisiä tiloja. Työt voi vapaasti sijoittaa aikavälille klo 6:00-16:00, joten pystyt muokkaamaan työskentelytahdin juuri sinun elämääsi sopivaksi! Työvuorot tehdään joko kolmesti viikossa (ma, ke ja pe) tai joka päivä arkisin. Yhteensä työtunteja tässä tehtävässä on tarjolla 14 tuntia per viikko, mutta muita tuntitöitä riittää kyllä Turun alueella, mikäli haluat työskennellä enemmänkin!

Emme vaadi alan koulutusta tai kymmenien vuosien työkokemusta, vaan puhtaasti reippautta, luotettavuutta ja kiinnostusta siivoustyöhön! Ajokortti ja ajoneuvon käyttömahdollisuus työhön kaivataan. Toivomme myös riittävää suomen kielen taitoa, sillä tehtävään sisältyy kommunikointia kohteen asukkaiden kanssa. Ilon ja hymyn tuominen työyhteisöön ja työhön ovat ehdottomasti plussaa!

Me puolestaan tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan kotimaisessa yrityksessä ja mahdollisuuden kehittää taitojasi. Tämän lisäksi töissämme käytetään nykyaikaisia työvälineitä, esimerkiksi työtä helpottavia mobiilisovelluksia. Eikä tässä vielä kaikki! Tarjoamme monipuolisen työn osana hyvää työporukkaa sekä kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön. Sinulla on mahdollisuus myös kouluttautua samalla ammattiin – voit halutessasi suorittaa toimitilahuoltajan tutkinnon osan tai vaikka koko tutkinnon oppisopimuksella työn ohessa!

Mikäli olet siivoustöistä kiinnostunut, lähetä hakemus osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/tyopaikat. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikat heti kun sopivia hakijoita löydämme. Lisätietoja saat kätevimmin osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi