(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2018

L&T:llä siivoustyö on paljon muutakin, mitä ehkä kuvittelet. Etsimme ammattimaiseen ja aktiiviseen tiimiimme sopivaa

SIIVOOJAA

vakituiseen työsuhteeseen Uusikaarlepyyhyn. Työskentelet yhdessä pienessä vakituisessa asiakaskohteessa, joka sijaitsee keskustan alueella. Huolehdit toimitilojen puhtaudesta, jätteiden lajittelusta ja omalta osaltasi kiinteistön energiatehokkuudesta. Asiakaspalvelu on tärkein tehtäväsi. Työtä tehdään 3h / vko; kaksi kertaa viikossa 1,5 h. 

Aikaisempi työkokemus ja hyvä siivoussilmä ovat plussaa, mutta halu oppia on se mitä arvostamme eniten. Luotettava pitää toki myös olla. Työ on vastuullista ja itsenäistä, joten motivaation on oltava kunnossa. Lisäksi toivomme reippaasti joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle.

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään jos on kiinnostusta edetä vaativampiin tehtäviin.

Hae paikkaa hetimmiten osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Tutustu samalla henkilöstöetuihimme, ja L&T:n monipuoliseen toimintaan muutenkin, saatat yllättyä! Lisätietoja tehtävistämme voi tarvittaessa kysyä sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.

Millaista on siivoustyö L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!

https://www.youtube.com/watch?v=keMPiADP_GI&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=PCOCwf6PdQc