(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.10.2018

Hei Sinä, joka etsit itsenäistä ja aktiivista työtä! Etsimme nyt Turun alueelle

SIIVOOJIA

vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävään kuuluu asiakaskohteemme toimisto- ja tehdastilojen siivousta. Kaikissa tehtävissämme tärkeää on ymmärtää asiakaspalvelun merkitys! Työtä on tarjolla täydet 37,5h viikossa ja työvuorot sijoittuvat aamuun, alkaen noin klo 6-7.

Emme vaadi alan koulutusta tai kymmenien vuosien työkokemusta, vaan puhtaasti reippautta, luotettavuutta ja kiinnostusta siivoustyöhön! Työturvallisuuskortti, ajokortti ja ajoneuvon käyttömahdollisuus katsotaan eduiksi, mutta eivät ole vaadittuja tehtävään. Ilon ja hymyn tuominen työyhteisöön ja työhön ovat ehdottomasti plussaa!

Me puolestaan tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan kotimaisessa yrityksessä ja mahdollisuuden kehittää taitojasi. Tämän lisäksi töissämme käytetään nykyaikaisia työvälineitä, esimerkiksi työtä helpottavia mobiilisovelluksia. Eikä tässä vielä kaikki! Tarjoamme monipuolisen työn osana hyvää työporukkaa sekä kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön. Sinulla on mahdollisuus myös kouluttautua samalla ammattiin – voit halutessasi suorittaa toimitilahuoltajan tutkinnon osan tai vaikka koko tutkinnon oppisopimuksella työn ohessa!

Mikäli olet siivoustöistä kiinnostunut, lähetä hakemus osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/tyopaikat. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikat heti kun sopivia hakijoita löydämme. Lisätietoja saat kätevimmin osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi