(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.10.2018

Eikö työ näyttöpäätteen ääressä kiinnosta? Tule meille tekemään monipuolista siivoustyötä!

Etsimme nyt reippaaseen ja iloiseen joukkoomme

PORRASSIIVOOJAA

Hyvinkään alueelle vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässä siivoat päivisin yleisiä tiloja sekä portaita ja klo 15:30 jälkeen automyymälää. Työtä tehdään arkisin päiväsaikaan ja työtunteja viikossa kertyy yhteensä 15. Mikäli motivaatiota ja jaksamista riittää, työtä on myös satunnaisesti tarjolla enemmänkin!

Edellytämme työntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja valmiuksia toimia itseohjautuvasti. Aikaisempi työkokemus ja hyvä siivoussilmä ovat plussaa, mutta näissä hommissa asenne ja motivaatio ratkaisevat! Toivomme sinun osaavan suomea perustasoisesti. Ajokortti katsotaan eduksi, muttei ole pakollinen.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen! 

Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten haethan tehtävää pikimmiten! Mikäli kaipaat lisätietoja tehtävistämme, niitä saat osoitteesta rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että emme valitettavasti vastaanota hakemuksia sähköpostitse.