(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.10.2018

Eikö työ näyttöpäätteen ääressä kiinnosta? Tule meille tekemään monipuolista ja vaihtelevaa siivoustyötä!

Etsimme nyt reippaaseen ja iloiseen joukkoomme

SIIVOOJAA

Riihimäelle vaihteleviin kohteisiin. Tässä tehtävässä hoidat myymälän elintarviketiskin siivousta sekä toimisto- ja myymäläsiivousta. Työtä tehdään maanantaista lauantaihin ja työvuorot alkavat aikavälillä klo 6-18, aloitus vaihtelee päivittäin. Työvuorot sijoittuvat valtaosaksi aamuun ja työtunteja on tarjolla viikossa noin 30-37,5.

Edellytämme työntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja valmiuksia toimia itseohjautuvasti. Aikaisempi työkokemus ja hyvä siivoussilmä ovat plussaa, mutta näissä hommissa asenne ja motivaatio ratkaisevat! Toivomme sinun osaavan suomea perustasoisesti. Ajokortti katsotaan eduksi, muttei ole pakollinen.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen! 

Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten haethan tehtävää pikimmiten! Mikäli kaipaat lisätietoja tehtävistämme, niitä saat osoitteesta rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että emme valitettavasti vastaanota hakemuksia sähköpostitse.