(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2018

Kaipaatko töitä opintojen ohelle tai muutoin pientä lisätienestiä? Tutustu tähän!

Etsimme ammattimaiseen ja aktiiviseen tiimiimme sopivaa

SIIVOOJAA

vakituiseen lauantaityöhön Turkuun. Työ sisältää elintarvikealan asiakaskohteemme myymälätilan siivousta sekä myymälän astioiden pääasiallisesti  koneellista  tiskausta ja koneiden puhdistusta. Työtä tehdään 6 tuntia lauantaisin noin klo 13-19.

Edellytämme työntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja valmiuksia toimia itseohjautuvasti. Aikaisempi työkokemus ja hyvä siivoussilmä ovat plussaa, mutta näissä hommissa asenne ja motivaatio ratkaisevat! Hygieniapassi ja työturvallisuuskortti ovat työssä eduksi.

Tarjoamme monipuolisen työn osana hyvää työporukkaa sekä kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön. Saat käyttöösi myös modernit laitteet, jotka ovat tukenasi työnteossa. Kaupan päälle saat mukavan ja iloisen kollegan asiakaskohteessamme!

Mikäli kiinnostuit, täytäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Kirsti Leino puh. 050 385 7159 arkisin ma-pe  klo 14-16 välillä  tai sähköpostilla kirsti.leino@lassila-tikanoja.fi.