(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2018
Oletko sinä uusin tulokkaamme ISS:n siivouspalveluissa Kuusamossa?

Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous erilaisissa ympäristöissä asiakaskohteessamme. Työ sisältää mm. toimisto- ja logistiikka alueen siivoustehtäviä. Työsuhde on vakituinen ja osa-aikainen. Työaika sijoittuu tehtäväksi arkisin kello 6-14 välillä. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa sekä aurinkoista palveluasennetta. B-luokan ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä, sillä kohteeseen liikkuminen on muuten hankalaa.
Tehtävään valitulle tullaan tekemään kohteen vaatima turvallisuusselvitys, joten nuhteeton tausta on välttämättömyys.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.
Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 12.11.2018.ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi,  www.issworld.com,  www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -