(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2018

L&T:llä siivoustyö on paljon muutakin, mitä ehkä kuvittelet.

Etsimme ammattimaiseen ja aktiiviseen tiimiimme sopivaa

SIIVOOJAA

vakituiseen työsuhteeseen Vehmaalle. Tässä tehtävässä huolehdit myymälätilojen puhtaudesta reippaan asiakaspalveluasenteen kera. Työtä tehdään lauantai-aamuisin 1,5h/kerta. Lisätunnit voivat olla mahdollisia muista alueen asiakaskohteistamme, mikäli olet kiinnostunut tekemään enemmänkin töitä.

Aikaisempi työkokemus ja hyvä siivoussilmä ovat plussaa, mutta halu oppia on se mitä arvostamme eniten. Työ on vastuullista ja itsenäistä, joten motivaation siivoustyöhön on oltava kunnossa.

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään jos on kiinnostusta edetä vaativampiin tehtäviin.

Hae paikkaa hetimmiten osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin klikkaamalla tämän ilmoituksen alapuolella olevaa linkkiä. Tutustu samalla henkilöstöetuihimme, ja L&T:n monipuoliseen toimintaan muutenkin, saatat yllättyä! Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioimme vain verkkosivujemme kautta täytetyt hakemukset.