(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2018

L&T:llä siivoustyö on paljon muutakin, kuin ehkä kuvittelet. Etsimme uutta iloista

SIIVOOJAA

Turun talousalueelle vakituiseen työsuhteeseen. Tässä tehtävässä työskentelet alueen luottopakkina, joka auttaa siellä missä milloinkin tarvitaan. Sinulla ei siis ole omaa vakituista työmaata, vaan liikut päivittäin ympäri Turkua ja sen lähialueita paikaten mm. sairas- ja lomapoissaoloja eri kohteissa. Työvuorot sijoittuvat pääasiassa aamuun klo 6-14, mutta arvostamme suuresti joustomahdollisuutta tarvittaessa iltatyöhön. Töitä on kuitenkin joka viikko tarjolla täydet 37,5h/vko!

Aikaisempi työkokemus siivousalalta on plussaa, mutta työ on erittäin itsenäistä, joten motivaatio ja oma-aloitteisuus ovat kokemusta tärkeämpiä. Luotettava pitää toki myös olla ja kykenevä sietämään muutoksia työviikon aikana. Tässä työssä et varmasti pääse tylsistymään, sillä jokainen päivä on erilainen! Tehtävä vaatii B-kortin ja auton, jotta pystyt liikkumaan asiakaskohteiden välillä.

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja vastuihisi, sekä luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään jos on kiinnostusta edetä vaativampiin tehtäviin. Tarjoamme monipuolisen ja liikkuvan työn osana hyvää työporukkaa!

Hae paikkaa hetimmiten osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin. Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.