(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2018

Oletko sinä hakemamme

SIIVOOJA

osa-aikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen Espoon kauppakeskuksen ruokakauppaan? Tässä tehtävässä työskentelet  asiakaskohteessamme keskiviikkoisin ja torstaisin 21.45- 23.45 eli 4 tuntia viikossa siivoten ruokapalvelutiskiä. Tehtävän palkkaus on KIPA tes 4 mukainen.

Kohde sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä. Jos olet etsimässä iltatyötä parina iltana viikossa, tämä voi olla sinun uusi työ.

Olet huolellinen ja oma-aloitteinen tyyppi, puhut suomea taikka englantia. Hyvä jos sinulla on työturvallisuuskortti ja hygieniapassi, tarvittaessa koulutamme sinut.

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään jos on kiinnostusta edetä vaativampiin tehtäviin.

 HUOM! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.lt.fi/toihin. Tutustu samalla henkilöstöetuihimme ja L&T:n monipuoliseen toimintaan muutenkin, saatat yllättyä! Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.
.