(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2018

Etsitkö iltaisin tehtävää työtä vaikkapa opintojen ohelle? Lue tämä!

Etsimme nyt Turun alueelle reipasta

SIIVOOJAA

osa-aikaiseen työsuhteeseen. Tehtävässä varmistat, että asiakaskohteemme tilat pysyvät tip top -kunnossa! Siivoat siis niin toimistotiloja, pukuhuoneita kuin yleisiä tilojakin. Kerran viikossa suoritetaan myös keittiön siivouksen käyttämällä yhdistelmäkonetta. Työtä on tarjolla 16 tuntia viikossa iltaisin, maanantaista torstaihin klo 15-18 ja perjantaisin klo 14-18. Työvuoroihin saattaa tulla talven aika pientä muutosta, joten toivomme sinun olevan joustava aikataulun suhteen!

Emme vaadi alan koulutusta tai kymmenien vuosien työkokemusta, vaan puhtaasti oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja kiinnostusta siivoustyöhön! Tehtävä sisältää paljon asiakaskontaktia, joten toivomme asikaspalvelun sujuvan sinulta suomeksi. Työhön tehdään suppea turvallisuusselvitys.

Me puolestaan tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan kotimaisessa yrityksessä ja mahdollisuuden kehittää taitojasi. Tämän lisäksi töissämme käytetään nykyaikaisia työvälineitä, esimerkiksi työtä helpottavia mobiilisovelluksia. Eikä tässä vielä kaikki! Tarjoamme monipuolisen työn osana hyvää työporukkaa sekä kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön. Sinulla on mahdollisuus myös kouluttautua samalla ammattiin – voit halutessasi suorittaa toimitilahuoltajan tutkinnon osan tai vaikka koko tutkinnon oppisopimuksella työn ohessa!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemus osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/tyopaikat. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan heti kun sopivan hakijan löydyttyä. Lisätietoja saat kätevimmin osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi