(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2018

Kaipaatko arkeesi vaihtelua ja lisätienestiä? Luepas tämä!

Etsimme Hangon alueelle tarvittaessa töihin kutsuttavaa

SIIVOOJAA

vakituiseen työsuhteeseen. Tuuraat tehdaskohteemme sairaus- ja lomapoissaoloja siellä missä sitä eniten tarvitaan. Alueenasi toimii Hangon alue, pääsääntöisesti Lappohja. Oman kiinnostuksesi mukaan tuurauksia voi myös olla tarjolla myös muualla Hangon ja Tammisaaren alueella. Pääsääntöisesti tuurattavat päivät sijoittuvat arkeen, mutta välillä töille on tarvetta myös lauantaisin. Koska kyseessä on tarvittaessa töihin kutsuttava työsuhde, viikkotunnit vaihtelevat täysin tarpeen mukaisesti.

Edellytämme työntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta sekä valmiuksia toimia itseohjautuvasti. Aikaisempi työkokemus ja hyvä siivoussilmä ovat plussaa, mutta näissä hommissa asenne ja motivaatio ratkaisevat!

Tarjoamme monipuolisen ja liikkuvan työn osana hyvää työporukkaa sekä kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön. Saat käyttöösi myös modernit laitteet, jotka ovat tukenasi työnteossa.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laadithan hakemuksesi nopeasti. Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi