(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2018

Kaipaatko viileää, mutta aktiivista osa-aikaista työtä? Lue tarkasti tämä!

Haemme nyt Tampereen tiimiimme uutta reipasta ja iloista   

SIIVOOJAA  

vakituiseen osa-aikaiseen työsuhteeseen Lempäälään. Tässä tehtävässä huolehdit asiakaskohteemme tilojen siivouksesta reippaalla asiakaspalveluasenteella. Vastuullasi on niin sosiaalitilojen, toimistojen kuin kylmähallin siivous. Kylmähallissa huristellaan päältä ajettavalla koneella talvivaatteissa. Työtä tehdään maanantaista perjantaihin klo 6-16 välillä noin 4 tuntia päivässä.

Tässä tehtävässä siivouskokemus ja alan koulutus katsotaan eduksi, mutta reipas työskentelyote ja halu oppia ovat niitäkin tärkeämpiä! Työ on itsenäistä ja vastuullista, joten motivaation siivoustyöhön tulee olla kohdallaan! Aikaisempi kokemus harja- ja yhdistelmäkoneen käytöstä katsotaan eduksi.

Tarjoamme vakituisen työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! 

Oletko hakemamme siivooja? Jos kolahti kohdilleen, hae paikkaa osoitteessa www.lt.fi/toihin. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakemuksen mahdollisimman pian. Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan kotisivujemme kautta saapuneet hakemukset.