(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2018

Oletko iltavirkku ja etsit työtä toisen työn tai opintojen ohelle? Tämä voi olla paikka juuri Sinulle!

Etsimme nyt tiimiimme reipasta tiskaavaa

SIIVOOJAA

vakituiseen työsuhteeseen Paraisille. Työvuorot sijoittuvat elintarvikemyymälässä iltaan klo 18:30-21:00 maanantaista lauantaihin. Tämän lisäksi perjantaisin ja lauantaisin myymälää siivotaan muutoin 3 tuntia per ilta. Tällä hetkellä työtä olisi tarjolla minimissään 5 tuntia viikossa, mutta mikäli omaat auton ja halun tehdä lisää töitä, niitä varmasti löytyy Turun yksikön alueelta! Paraisten elintarvikekohteessa voimme ottaa huomioon työvuorotoiveesi työvuorosuunnittelussa.

Edellytämme työntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja valmiuksia toimia itseohjautuvasti. Aikaisempi työkokemus ja hyvä siivoussilmä ovat plussaa, mutta näissä hommissa positiivinen asenne ja motivaatio ratkaisevat!

Tarjoamme monipuolisen työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen!

Mikäli kiinnostuit, hae paikkaa osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävistämme saat tarvittaessa sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että emme valitettavasti vastaanota hakemuksia sähköpostitse.