(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2018

Sykkiikö sydämesi siivoustyölle ja hyppäät ratin taakse riemuiten? Tämä voisi olla tehtävä juuri Sinulle!

Etsimme nyt Turun alueelle autoilevaa

SIIVOOJAA

osa-aikaiseen työhön. Huolehdit asiakkaamme sekä myymälätilojen että kuljetusterminaalin siivouksesta reippaalla asiakaspalveluasenteella. Tärkeä osa työtäsi on myös asiakkaiden päivittäinen kohtaaminen. Tarpeen tullen neuvot ja opastat, vähintään hymyilet ja tervehdit. Työt alkavat päivittäin klo 6 aamulla, mutta työpäivien pituuden vaihtelevat. Maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina työpäivän pituus on 5 tuntia, kun taas tiistaina ja torstaina 8,5 tuntia. Näin ollen työtunteja kertyy viikossa 32.

Edellytämme työntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, reippautta ja valmiuksia toimia itseohjautuvasti. Aikaisempi työkokemus ja hyvä siivoussilmä ovat plussaa, mutta näissä hommissa asenne ja motivaatio ratkaisevat! Tehtävä edellyttää ajokorttia sekä ajoneuvon käyttömahdollisuutta.

Tarjoamme monipuolisen ja liikkuvan työn osana hyvää työporukkaa sekä kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön. Suurena yrityksenä tarjoamme myös monipuolisia uramahdollisuuksia. 

Mikäli kiinnostuit, täytäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.