(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2018

Eikö työ näyttöpäätteen ääressä kiinnosta? Tule meille tekemään liikkuvaa työtä! Etsimme

SIIVOOJAA

tarvittaessa töihin kutsuttavaan työhön Hyvinkäälle. Tässä tehtävässä huolehdit asiakasyrityksemme toimisto- ja tuotantotilojen puhtaudesta reippaan asiakaspalveluasenteen kera. Työsuhde on tarvittaessa töihin kutsuttava, joten viikkotuntimäärä vaihtelee tarpeen mukaan. Työvuorot sijoittuvat kuitenkin arkeen klo 6-14 välille. Tässä loistava lisätienestimahdollisuus toisen työn ohelle tai esimerkiksi opiskelijalle!

Aikaisempi kokemus siivousalalta on iso plussa, mutta eniten arvostamme innokasta asennetta uuden oppimiseen. Työ on vastuullista ja itsenäistä, joten motivaation on oltava kunnossa. Lisäksi edellytämme joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle.

Tarjoamme monipuolisen ja liikkuvan työn osana hyvää työporukkaa sekä kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön. Työsuhde-etuihimme kuuluu mm. tavallista laajempi työterveyshuolto, henkilökuntakerhot sekä liikunta- ja kulttuurisetelit. Suurena yrityksenä tarjoamme myös monipuolisia uramahdollisuuksia. 

Mikäli kiinnostuit, täytäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi