(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2018

L&T:llä siivoustyö on paljon muutakin, kuin ehkä kuvittelet. Etsimme uutta 

 SIIVOOJAA 

Hyvinkää-Riihimäki alueelle. Tässä tehtävässä työskentelet luottopakkina, joka auttaa siellä, missä milloinkin tarvitaan. Sinulla ei siis ole omaa vakituista työmaata, vaan liikut ympäri Hyvinkään ja Riihimäen alueita paikaten mm. sairas- ja lomapoissaoloja eri kohteissa. Työaikasi voi vaihdella aamusta iltaan, ja töitä voi olla joskus myös viikonloppuisin, mutta pääasiallisesti töitä tehdään ma-pe. Tarjolla on tarjolla 37,5 h/vko.  

Aikaisempi työkokemus siivousalalta on plussaa, mutta työ on erittäin itsenäistä, joten motivaatio ja oma-aloitteisuus ovat kokemusta tärkeämpiä. Luotettava pitää toki myös olla, ja kykenevä sietämään muutoksia työviikon aikana. Tässä työssä jokainen päivä on varmasti erilainen! Tehtävä vaatii B-kortin ja auton, jotta pystyt liikkumaan asiakaskohteiden välillä. Hygieniapassi ja työturvallisuuskortti katsotaan eduksi.

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja vastuihisi, sekä luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään jos on kiinnostusta edetä vaativampiin tehtäviin. 

Me huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa.

Hae paikkaa hetimmiten osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry@lassila-tikanoja.fi . Huomioithan, että emme valitettavasti vastaanota hakemuksia sähköpostitse.