(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2018

L&T:llä siivoustyö on liikkuvaa ja monipuolista. Haemme nyt tiimiimme uutta reipasta    

SIIVOOJAA   

vakituiseen osa-aikaiseen työsuhteeseen Janakkalaan. Huolehdit eri asiakaskohteemme tilojen siivouksesta reippaalla asiakaspalveluasenteella. Työt tehdään varhaisaamulla tai iltapäivällä ja illalla. Viikkotunteja työssä kertyy noin 20. Määrittelethän käytettävyytesi mahdollisimman hyvin hakemuksessasi. 

Tässä tehtävässä siivouskokemus ja alan koulutus katsotaan ehdottomaksi eduksi, mutta reipas työskentelyote ja halu oppia ovat niitäkin tärkeämpiä! Työ on itsenäistä ja vastuullista, joten motivaation siivoustyöhön tulee olla kohdallaan! Kohteena on kouluympäristö, joten toivomme sinulta kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja hyvää palveluasennetta.

Tarjoamme vakituisen työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi!  

Oletko hakemamme siivooja? Jos kolahti kohdilleen, hae paikkaa mahdollisimman pian. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi . Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan kotisivujemme kautta saapuneet hakemukset.