(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2018

L&T:llä siivoustyö on liikkuvaa ja monipuolista. Haemme nyt tiimiimme uutta   

SIIVOOJAA  

vakituiseen osa-aikatyöhön Turkuun. Huolehdit yritysasiakkaidemme tilojen siivouksesta reippaalla asiakaspalveluasenteella. Työvuorot sijoittuvat joko aamuun kello 6-7.30 välille tai iltapäivään kello 16 jälkeen. Työntekijällä on mahdollisuus vaikuttaa työvuorojen määrään ja työaikoihin, joten tarkkoja viikkotunteja emme ole sinulle määritelleet! Kerrothan hakemuksessasi toiveesi tai rajoitteet työaikojen ja työvuorojen määrän suhteen! 

Tässä tehtävässä et tarvitse aikaisempaa siivouskokemusta tai alan koulutusta, reipas työskentelyote ja halu oppia riittää! Työ on hyvin itsenäistä ja vastuullista, joten motivaation siivoustyöhön tulee olla kohdallaan! Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi.  

Tarjoamme vakituisen työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi!  

Oletko hakemamme siivooja? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakemuksen mahdollisimman pian. Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan kotisivujemme kautta saapuneet hakemukset.