(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2018

L&T:llä siivoustyö on liikkuvaa ja monipuolista. Haemme nyt tiimiimme uutta reipasta    

SIIVOOJAA   

vakituiseen osa-aikaiseen työsuhteeseen Poriin. Huolehdit eri asiakaskohteidemme tilojen siivouksesta reippaalla asiakaspalveluasenteella. Kohteet ovat toimisto- ja myymäläkohteita. Työt tehdään päivä- ja iltapainotteisesti yleensä klo 14-19 välillä. Määrittelethän käytettävyytesi mahdollisimman hyvin hakemuksessasi. 

Tässä tehtävässä siivouskokemus ja alan koulutus katsotaan eduksi, mutta reipas työskentelyote ja halu oppia ovat niitäkin tärkeämpiä! Työ on itsenäistä ja vastuullista, joten motivaation siivoustyöhön tulee olla kohdallaan! Arvoastamme lisäksi kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja hyvää palveluasennetta. Eri kohteiden välillä liikutaan työpäivän aikana, joten B-kortti ja oma auto katsotaan eduksi. 

Tarjoamme vakituisen työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi!  Tarjoamme lisäksi mahdollisuuden lisätunteihin myöhemmin. 

Oletko hakemamme siivooja? Jos kolahti kohdilleen, hae paikkaa 26.8.2018 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakemuksen mahdollisimman pian. Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä palveluesimies Kaija Kulmalalta puh. 050 385 1332 tai kaija.kulmala@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan kotisivujemme kautta saapuneet hakemukset.