(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2018

Hihat heilumaan hyvässä hengessä!

Me ISS:llä varmistamme aina siivouspalvelun laatutason, tehokkaan aikataulun, viihtyisyyden ja luotettavan palvelun tuoman turvallisuuden.


Etsimme nyt reippaita ja joustavia SIIVOOJIA Tampereelle.


Siivoojan tehtävässä vastaat asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta tavarataloympäristössä. Työtä tehdään arkisin ja lauantaisin aamu-tai iltavuoroissa. Työaika sijoittuu klo 06.00-23.00 välille ja työtä on tarjolla n.6h päivässä ja n. 30h viikossa. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja osa-aikainen.


Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta siivousalan työtehtävistä ja alalle soveltuva koulutus katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset hyvää fyysistä peruskuntoa ja aurinkoista palveluasennetta.


Tarjoamme sinulle vauhdikkaan työympäristön ja osaavia työkavereita, jotka kannustavat toisiaan aina parempiin suorituksiin. Sen lisäksi tarjoamme kansainvälisen yrityksen tuen urasi jokaisessa vaiheessa.


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 28.8.2018. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian, sopivien henkilöiden löydyttyä.

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -