(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2018

L&T:llä siivoustyö on liikkuvaa ja monipuolista. Haemme nyt tiimiimme uusia reippaita    

SIIVOOJIA     

osa-aikaiseen työsuhteeseen Hämeenlinnaan. Huolehdit eri asiakaskohteidemme tilojen siivouksesta reippaalla asiakaspalveluasenteella. Vastuullasi on muutama eri asiakaskohde. Työt tehdään pääsääntöisesti varhaisaamulla ja päivällä, joskus myös illalla. Määrittelethän käytettävyytesi mahdollisimman hyvin hakemuksessasi. Viikotunteja tässä tehtävässä kertyy noin 20-37,5.

  

Tässä tehtävässä siivouskokemus ja alan koulutus katsotaan eduksi, mutta reipas työskentelyote, joustavuus ja halu oppia ovat niitäkin tärkeämpiä! Työ on itsenäistä ja vastuullista, joten motivaation siivoustyöhön tulee olla kohdallaan! Arvoastamme lisäksi kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja hyvää palveluasennetta. Työ vaatii sujuvaa suomen kielen osaamista.  Eri kohteiden välillä liikutaan työpäivän aikana, joten B-kortti ja oma auto katsotaan eduksi. Mikäli sinulla ei ole autoa tai korttia, yritämme järjestää helposti saavutettavat kohteet sinulle.

   

Tarjoamme työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi!  Tarjoamme lisäksi mahdollisuuden lisätunteihin tai jatkoon myöhemmin. 

Työ on määräaikainen vuoden loppuun saakka.

   

Oletko hakemamme siivooja? Jos kolahti kohdilleen, hae paikkaa 19.8.2018 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakemuksen mahdollisimman pian. Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi . Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan kotisivujemme kautta saapuneet hakemukset.