(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2018

Me ISS:llä varmistamme aina siivouspalvelun laatutason, tehokkaan aikataulun, viihtyisyyden ja luotettavan palvelun tuoman turvallisuuden.


Etsimme nyt asiakaspalvelutaitoista ja reipasta SIIVOOJAA iltatyöhön Tampereelle.


Siivoojan tehtävässä vastaat asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta arkipäivisin. Työaika sijoittuu kello 14-22 välille ja työtunteja kertyy päivässä 4-6 tuntia. Työsuhde on vakituinen ja osa-aikainen.


Arvostamme työkokemusta siivousalalta, mutta sitäkin tärkeämpää meille on oma-aloitteisuus ja työtä pelkäämätön asenne. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa sekä asiakaspalveluasennetta. Valitulle henkilölle tullaan teettämään asiakaskohteen vaatima suppea turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on edellytys työsopimukselle.


Tarjoamme sinulle vauhdikkaan työympäristön ja osaavia työkavereita, jotka kannustavat toisiaan aina parempiin suorituksiin. Sen lisäksi tarjoamme kansainvälisen yrityksen tuen urasi jokaisessa vaiheessa.


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 13.8.2018.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -