(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2018

L&T tarjoaa tänäkin kesänä liki 1000 kesätyöpaikkaa eri tehtävissä ympäri Suomen. Haemme vakituisten työntekijöidemme kesälomittajiksi innokasta ja ennakkoluulotonta siivoojaa 

KESÄKSI 2018 LOVIISAAN

Tehtäviin kuuluu huolehtia toimitilojen päivittäisestä puhtaudesta. Töitä on tarjolla kahtena päivänä viikossa, tiistaina ja perjantaina, iltapäivisin noin 2,5 tuntia kerrallaan. Työtunteja viikossa kertyy noin 5, joten sinulla jää aikaa myös kesäpäivistä nauttimiseen. Työt alkavat heti sopivan tekijän löydyttyä. Tässä on siis oiva mahdollisuus pienelle kesätienestille!

Edellytämme työntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja valmiuksia toimia itseohjautuvasti. Aikaisempi työkokemus ja hyvä siivoussilmä ovat plussaa, mutta näissä hommissa asenne ja motivaatio ratkaisevat! 

Hae paikkaa osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja jatkoon pääsevät ne, joiden hakemus vakuuttaa meidät innosta työskennellä siivoojana. 

Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse. 

P.S. Muistathan, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia työpaikan myös jatkossa L&T:llä. Meillä on paljon osa-aikatyötä tarjolla esimerkiksi opintojen oheen!