(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.7.2018

Onko tavoitteenasi työllistyä siivouspalvelualalle? Onko kesätyöpaikka vielä etsinnässä? Olisitko sinä etsimämme henkilö siivoustehtäviin?

Haemme nyt KESÄTYÖNTEKIJÄÄ SIIVOUKSEEN asiakkaallemme Pudasjärvelle.

Asiakkaamme toimii kiinteistöpalvelualalla. Tällä kertaa etsimme reipasta siivoojaa ylläpitosiivouksiin ja peruspesuihin.


Työtehtäviisi kuuluuvat koulun ja toimistojen siivoustyöt arkipäivisin. Työaika sijoittuu ma - pe klo 6 - 16 välillä. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mitä odotamme työntekijöiltämme? Erityisen tärkeää meille on, että suhtaudut työhösi innokkaasti ja haluat tehdä parhaasi. Katsomme eduksi aikaisemman työkokemuksen siivoustyöstä ja alan koulutuksen. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan myös eduksesi. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa. Siivoojana työlläsi on tärkeä merkitys asiakaskohteidemme viihtyvyyden ja toimivuuden kannalta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tutustua puhdistuspalvelualaan ja kauttamme sinulla on halutessasi myös mahdollisuus siirtyä alan vakituisiin tehtäviin ja edetä urallasi.

Täytä hakemuksesi viimeistään 8.7.2018. Voit liittää mukaan myös CV:si. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla!

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi