(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2018

L&T:llä siivoustyö on liikkuvaa ja monipuolista. Haemme nyt tiimiimme uusia 

SIIVOOJIA 

tarvittaessa työhön kutsuttaviin työsuhteisiin Iisalmelle. Siivoustöitä on tarjolla asiakaskohteessamme remontin valmistuttua tila kerraan. Työvuoroja on tarjolla tuuraustarpeen mukaan ma-la niin aamu- kuin iltavuorossakin. Työpäivän pituus on 7,5 tuntia ja luultavasti työtunteja kertyy täydet 37,5 tuntia viikossa, riippuen toki remontin edistymisestä. Töitä on tarjolla elokuun loppuun saakka. Kerrothan hakemuksessasi toiveesi tai rajoitteet työaikojen ja työvuorojen määrän suhteen! 

Aikaisempi työkokemus siivouksesta tai alan koulutus on ehdoton etu, mutta perehdytämme siivoustyöstä motivoituneet ja itsenäiseen työhön haluavat alusta asti hommiin! Joustavuus on ensisijaisen tärkeä ominaisuus tarvittaessa töihin kutsuttavalle työntekijälle. 

Hae paikkaa osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävistämme saat tarvittaessa sähköpostitse: rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että emme valitettavasti vastaanota hakemuksia sähköpostitse.