(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2018

Haluaisitko työskennellä puhdistuspalvelualalla? Olisiko kesälomatuuraus sinulle täydellinen vaihtoehto elokuulle? Meillä on sinulle siivousalan töitä!

Haemme nyt SIIVOOJAA Kokemäelle neljään eri kohteeseen.

Personalhusetilla voit tehdä siivoustyötä elämäntilanteesi mukaisesti. Kokemäellä sijaitsevat työkohteet sisältävät ylläpitosiivousta sekä myymälöissä, toimistoissa että halleissa. Työtä tehdään pääsääntöisesti arki-iltaisin. Kesälomatuuraus kestää koko elokuun, mutta sinulla on halutettasi mahdollisuus myös siirtyä alan vakituisiin tehtäviin lähikunnissa, kuten Harjavallassa, Porissa tai Raumalla.

Toivomme sinulta kokemusta siivoustyöstä sekä reipasta, palveluhenkistä ja vastuullista työotetta. Siivoojana työlläsi on tärkeä merkitys asiakaskohteidemme viihtyvyyden ja toimivuuden kannalta. Ajokortti ja oma auto katsotaan eduksi. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa. Osa työkohteista saattaa vaatia työntekijästä turvallisuusselvityksen.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, viimeistään 19.8.2018. Voit liittää mukaan CV:si. Meitä kiinnostavat myös tulevaisuuden suunnitelmasi, joten kerrothan niistäkin! Toimithan mahdollisimman nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi