(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2018

L&T:llä siivoustyö on liikkuvaa ja monipuolista. Haemme nyt tiimiimme uutta reipasta    

SIIVOOJAA   

vakituiseen osa-aikaiseen työsuhteeseen Tammisaareen. Huolehdit asiakaskohteemme tilojen siivouksesta reippaalla asiakaspalveluasenteella. Kohteena on myymälä- ja toimistokohde. Työtä tehdään kolmena päivänä viikossa ja viikkotunteja kertyy yhteensä 12. Työt aloitetaan aamupäivällä. Lisäksi tarjolla on lisätöitä vuosiloma- ja sairaslomasijaisuuksiin Tammisaaren ja Hangon alueella –eli mikäli haluat, tarjolla on enemmänkin tunteja.

Tässä tehtävässä siivouskokemus ja alan koulutus katsotaan eduksi, mutta reipas työskentelyote ja halu oppia ovat niitäkin tärkeämpiä! Työ on itsenäistä ja vastuullista, joten motivaation siivoustyöhön tulee olla kohdallaan! 

Tarjoamme vakituisen työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi!  

Oletko hakemamme siivooja? Jos kolahti kohdilleen, hae paikkaa 30.6.2018 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakemuksen mahdollisimman pian. Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi  . Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan kotisivujemme kautta saapuneet hakemukset.