(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2018

L&T:llä siivoustyö on liikkuvaa ja monipuolista. Haemme nyt tiimiimme uutta reipasta    

SIIVOOJAA   

vakituiseen osa-aikaiseen työsuhteeseen Hangon Lappohjaan. Huolehdit eri asiakaskohteidemme tilojen siivouksesta reippaalla asiakaspalveluasenteella. Kohteena on teollisuushalli. Työtä tehdään lauantaisin 7,5. Työajan alkamisesta voidaan sopia yhessä.

Tässä tehtävässä siivouskokemus ja alan koulutus katsotaan eduksi, mutta reipas työskentelyote ja halu oppia ovat niitäkin tärkeämpiä! Työ on itsenäistä ja vastuullista, joten motivaation siivoustyöhön tulee olla kohdallaan! Kohteessa käytetään yhdistelmäkoneita, joten aikasempi kokemus niistä katsotaan eduksi.

Tarjoamme vakituisen työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi!  Tarjoamme lisäksi mahdollisuuden lisätunteihin myöhemmin. 

Oletko hakemamme siivooja? Jos kolahti kohdilleen, hae paikkaa 30.6.2018 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakemuksen mahdollisimman pian. Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi  . Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan kotisivujemme kautta saapuneet hakemukset.