(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2018

L&T:llä siivoustyö on liikkuvaa ja monipuolista. Haemme nyt tiimiimme uutta reipasta    

SIIVOOJAA   

vakituiseen osa-aikaiseen työsuhteeseen Hankoon. Etsimme vakituista tuuraajaa / vuosilomasijaista asiakaskohteisiin tekemään niin ylläpitosiivousta kuin myös välinehuoltajankin tehtäviä. Tarjolla on myös suursiivouksia, mikäli olet kiinnostunut niistä. Määritäthän käytettävyytesi mahdollisimman hyvin hakemuksessasi.

Tässä tehtävässä siivouskokemus ja alan koulutus katsotaan eduksi, mutta reipas työskentelyote ja halu oppia ovat niitäkin tärkeämpiä! Työ on itsenäistä ja vastuullista, joten motivaation siivoustyöhön tulee olla kohdallaan! Työ vaatii sujuvan suomenkielen taidon.

Tarjoamme vakituisen työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi!  

Oletko hakemamme siivooja? Jos kolahti kohdilleen, hae paikkaa 30.6.2018 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakemuksen mahdollisimman pian. Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi  . Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan kotisivujemme kautta saapuneet hakemukset.