(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2018

Oletko jo aiempaa kokemusta kerryttänyt siivousalan tekijä? Etsitkö työtä kesän ajalle tai mahdollisesti pidemmäksikin aikaa?

Haemme nyt SIIVOOJAA Mäntsälän alueelle kesän sijaisuuteen.

Siivoojana vahvistat kiinteistöpalvelualalla toimivan asiakkaamme työtiimiä kesän sijaisuuden ajan. Työtä tehdään pääasiassa varasto/teollisuuskohteen siivouksen parissa, mutta on hienoa, mikäli olet tarvittaessa innostunut työskentelemään myös muissa kohteissa. Työvuorot sijoittuvat pääasiallisessa kohteessasi iltaan ja yöhön ja työtunteja on tarjolla säännöllisesti täyden viikkotuntimäärän verran. Sijaisuus alkaa kesäkuun lopussa ja kestää heinäkuun loppuun asti. Asiakkaamme muissa kohteissa työtä voi olla tarjolla vielä tämän jälkeenkin.

Toivomme sinulta jo hieman aiempaa kokemusta siivoustyöstä, mutta erityisesti odotamme reipasta, palveluhenkistä ja vastuullista työotetta. Valmius yötöihin on tehtävän kannalta välttämätön. Työtä tehdään pääasiassa työparin kanssa, mutta oma-aloitteisuus ja kyky myös itsenäiseen työskentelyyn tarpeen vaatiessa katsotaan eduksesi. Ajokortti ja auton käyttömahdollisuus ei ole välttämätön, mutta helpottaa työkohteeseen tai -kohteisiin kulkemista.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä sähköinen hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 20.6.2018. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla.

Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/personalhusetfinland

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi