(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2018

L&T:llä siivoustyö on liikkuvaa ja monipuolista. Haemme nyt tiimiimme uutta   

SIIVOOJAA  

vakituiseen kokoaikatyöhön 1.7. alkaen Hyvinkäälle. Huolehdit Hyvinkäällä sijaitsevan palvelutalon tilojen siivouksesta reippaalla asiakaspalveluasenteella. Työvuorot saattavat vaihdella, mutta viikkotuntimäärä on aina täydet 37,5 h.

Tässä tehtävässä siivouskokemus ja alan koulutus katsotaan eduksi, mutta reipas työskentelyote ja halu oppia ovat niitäkin tärkeämpiä! Kohteen asiakaskunta on suomen kielistä, joten suomen kielen suullinen taito katsotaan eduksi. Työ on itsenäistä ja vastuullista, joten motivaation siivoustyöhön tulee olla kohdallaan! Arvoastamme lisäksi tunnollista ja joustavaa asennetta työntekoon.

Tarjoamme vakituisen työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi!  

Oletko hakemamme siivooja? Jos kolahti kohdilleen, hae paikkaa 10.6.2018 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakemuksen mahdollisimman pian. Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi . Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan kotisivujemme kautta saapuneet hakemukset.